ASTU

infrarakentamisen
tulevaisuuteen

A-Perustus on tehokas, nuorekas ja kasvava betoni- ja infrarakentamisen huippuammattilainen.

Luomme perustaa

paremmalle rakentamiselle

A-Perustus Oy on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka palvelee rakentajia kaikissa paikallavaluissa ja niihin liittyvässä rakentamisessa. Menestyksemme perustuu työtapojen ja logistiikan tehokkuuteen, suunnittelun ja toteuttamisen yhdistämiseen sekä siihen, että olemme uskaltaneet uudistaa rakennusalaa rohkeasti.
Ennakkoluuloton toimintatapamme kumpuaa ainakin osittain henkilöstömme nuoruudesta. Olemme keskimäärin kolmekymppisiä tekijöitä, jotka haluavat menestyä ja kehittää rakennusalaa.

Tehtävämme on tarjota laadukasta ja kustannustehokasta palvelua tehokkaampien työmenetelmien ja suunnitelmien avulla. Visiossamme A-perustus on tunnettu ja korkealle arvostettu toimija betonirakentamisen alalla.

A-Perustuksen kasvu on ollut kiivasta, sillä liikevaihtomme on kasvanut perustamisvuoden 1,4 miljoonasta noin 25 milj. euroon. Yhtiö on lähtöisin Oulusta, mutta toimii nykyisin koko Suomen alueella.

arvomaailma

Toimintamme pohjautuu arvoihin, jotka ovat ketteryys, avoimuus, jämäkkyys ja huolenpito. Nämä arvot näkyvät joka päivä A-Perustuksen toiminnassa.

Ketteryys

Vaikka olemme suuren mittaluokan toimija, pystymme tarttumaan hankkeisiin ketterästi. Voimme aloittaa projektit nopealla aikataululla kaikkialla Suomessa ja teemme ne aikataulussa. Omaksumme ketterästi uusia asioita, jotka näkyvät tehokkuutena niin työtavoissa, logistiikassa kuin yhteistyössäkin.

Avoimuus

Avoin toimintatapamme näkyy muun muassa siinä, että asiakkuutemme ovat jatkuvaluonteisia. Olemme avoimia yrityksen sisällä sekä asiakkaan suuntaan. Ehdotamme reilusti asiakkaan kannalta tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Haluamme kuulla heiltä palautteen työstämme, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Jämäkkyys

Toimintamme on jämäkkää kuin betoni, sillä olemme hioneet toimintamallejamme kaikin puolin tehokkaiksi. Siitä hyötyy ensi kädessä asiakas – lopputulos on laadukas ja se valmistuu aikataulussa. Jämäkkyys näkyy myös lupausten pitämisenä sekä siinä, että otamme palautetta vastaan suoraselkäisesti.

Huolenpito

Pidämme huolta asiakkaista ja toisistamme. Työturvallisuus on meille tärkeää, minkä takia varmistamme varusteiden ja työkalujen laadun sekä turvallisten työtapojen noudattamisen. Lisäksi pidämme huolta työmme laadukkaasta lopputuloksesta, asiakkaan menestymisestä sekä siitä, että toimintamme on ympäristön ja yhteiskunnan kannalta kestävää.

TURVALLISUUS JA VASTUULLISUUS

Työturvallisuus on tärkeintä

Meille on tärkeää, että työturvallisuus on projekteissamme aukotonta. Järjestämme työturvallisuuskoulutusta ja pidämme huolta siitä, että työ tehdään aina oikeanlaisilla työkaluilla ja oikeissa varusteissa.

Toimimme työterveys- ja työturvallisuusasioissa ISO 45001 -standardin mukaisesti. Turvallisuutta pidetään työmailla yllä vaadittujen ohjeiden mukaisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Eliminoimme riskitekijöitä työmailla jatkuvan tarkkailun ja arvioinnin perusteella.

DNV_FI_ISO_9001_ISO_45001_col
A-perustus-rekrytointi-hero
A-perustus-Vastuullisuutta

Rakennamme hyvää vastuullisesti

Toimimme vastuullisesti ympäristön, yhteiskunnan, henkilöstömme ja kumppaneidemme suhteen. Eettisesti kestävä toiminta takaa sen, että rakennamme hyvää sekä nyt että tulevaisuudessa.
Vastuullisuutta on myös se, että työmme kestää aikaa Suomen kovissa sääoloissa.

A-perustus lukuina

Nämä luvut kertovat toimintamme mittakaavasta.

Työllistämme

110

ammattilaista
Liikevaihto

20 M€

vuonna 2020

Toimintaa

2015

vuodesta lähtien

Yli

400

työmaata vuodessa

Yhteydenottopyyntö