Infra-

rakentaminen

A-Perustus on ympäri Suomen toimiva ja monipuolisesti palveleva infrarakentaja. Yhtiön keskeistä osaamista ovat betoniset paikallavalurakenteet ja infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin.

Teollisuuden betonirakenteet ja infra

Teollisuus

Joustavana teollisuusrakentajana pystymme reagoimaan nopeasti myös haastaviin kohteisiin ja laajoihin kokonaisurakoihin.

Teollisuuden rakennushankkeet toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja kaikki rakentamiseen liittyvät osa-alueet huomioiden. Betonirakenteiden lisäksi teemme tarvittavat liittyvät työt kuten maarakennustyöt. Kokeneena rakentajana osaamme huomioida kokonaisvaltaisesti hankkeen kustannustehokkuuden.

A-perustus-teollisuus
A-perustus-infra

Maarakentaminen ja infra

Infra

Toteutamme betonirakentamiseen liittyvän infrarakentamisen jämäkästi. Maarakentaminen, paalutus sekä tarvittavien kulkuteiden ja siltojen rakentaminen kohteessa voidaan liittää urakkaamme, mikä yleensä tehostaa työmaata monin tavoin.

Sähköasemat ja tuulivoima

Energia

Teemme sähköasemat ja tuulivoimaloiden betonirakenteet vankalla kokemuksella. Sähköasemien maaurakoinnin ja liittyvät työt teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokonaisurakoina toteutettavat hankkeemme ovat kustannustehokkaita ja pysyvät aikatauluissa.
A-perustus-energia

REferenssit

Yhteydenottopyyntö