Infra-

rakentaminen

A-Perustus on ympäri Suomen toimiva ja monipuolisesti palveleva infrarakentaja. Yhtiön keskeistä osaamista ovat betoniset paikallavalurakenteet ja infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin.

Teollisuuden betonirakenteet ja infra

Teollisuus-
rakentaminen

Joustavana teollisuusrakentajana pystymme reagoimaan nopeasti myös haastaviin kohteisiin ja laajoihin kokonaisurakoihin.

Teollisuuden infrarakentaminen toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja kaikki rakentamiseen liittyvät osa-alueet huomioiden. Betonirakenteiden lisäksi teemme tarvittavat liittyvät työt kuten maarakennustyöt. Kokeneena rakentajana osaamme huomioida kokonaisvaltaisesti hankkeen kustannustehokkuuden.

infrarakentaminen infra teollisuusrakentaminen
infrarakentaminen infra maarakentaminen

Maarakentaminen ja infra

Infra-
rakentaminen

Toteutamme betonirakentamiseen liittyvän infrarakentamisen jämäkästi. Maarakentaminen, paalutus sekä tarvittavien kulkuteiden ja siltojen rakentaminen kohteessa voidaan liittää urakkaamme, mikä yleensä tehostaa työmaata monin tavoin.

Sähköasemat ja tuulivoima

Energia-
rakentaminen

Teemme sähköasemat ja tuulivoimaloiden betonirakenteet vankalla kokemuksella. Sähköasemien maaurakoinnin ja liittyvät työt teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokonaisurakoina toteutettavat hankkeemme ovat kustannustehokkaita ja pysyvät aikatauluissa.
infrarakentaminen infra tuulivoima

REferenssit – infrarakentaminen

Yhteydenottopyyntö