Hallin perustukset erilaisiin kohteisiin

Toteutamme hallin perustukset ammattitaidolla yrityksille tuotanto- ja varastotiloiksi, teollisuuteen, tehtaille sekä esimerkiksi urheiluhalleihin. Toimimme kaikkialla Suomessa, ympäri vuoden. Tilaa työ ripeältä ja luotettavalta A-Perustus Oy:ltä!

Hallin perustukset mittatarkasti

Olemme erikoistuneet betonirakentamiseen ja tiedämme, kuinka tehdään mittatarkat hallin perustukset käyttötarkoituksesta riippumatta. Oli kyseessä sitten tehtaan tuotanto- tai toimitila, varasto tai urheiluhalli, olemme oikea valinta hommaan.

Hallin perustukset erilaisiin kohteisiin:

  • teräsrakenteiset hallit
  • puurakenteiset hallit
  • kuplahallit 
  • pressuhallit (Best-hallit)

Toimintamallimme

Hallin perustukset rakennetaan usein sokkelin ja anturoiden avulla. Maata vasten oleva perustuksen pohja eli antura täytetään betonilla. Anturassa on pulttiryhmä, johon kantava palkki kiinnitetään. Käyttämämme menetelmän avulla voimme jo valuvaiheessa varmistaa, että pultit ovat mittatarkasti oikeassa kohdassa ja halli saadaan rakennettua mahdollisimman vaivattomasti.

Kuinka tilaat meiltä hallin perustukset

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Oulussa eli toimialueemme kattaa koko Suomen. Olemme toteuttaneet lukuisia halliurakoita ripeästi ja onnistuneesti eri puolilla Suomea.

Prosessi alkaa tarjouspyynnöstä, jonka jälkeen käymme hallin rakennussuunnitelmat läpi. Sen jälkeen teemme tarjouksen ja kun sopimus on hyväksytty, toteutamme urakan asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaan. Pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti. Kun kaikki on valmista, on edessä työmaan luovutus.

Meillä jokaista projektia valvoo yksi työnjohtaja, joka toimii myös asiakkaan yhteyshenkilönä. Yhteydenpito ja yhteistyö kanssamme on joustavaa ja ammattimaista.

Ympärivuotista osaamista

Olitpa ammattirakentaja tai omakotitalorakentaja, toteutamme betoniperustukset tarpeidesi mukaan. Ammattitaidolla alusta alkaen. Asentajillamme on pitkä kokemus ympärivuotisesta betonivalamisesta. Anna tarpeittesi kohdata ammattitaitomme. Lopputulos on parasta A-luokkaa.

Miksi valita A-Perustus Oy?

Koska olemme keskittyneet pelkästään betonirakentamiseen, olemme sen alan erityisasiantuntijoita. Prosessimme on hioutunut niin hyväksi, että pystymme tarjoamaan paremmat toimitusajat kuin muut toimijat. Keski-ikämme on 28 vuotta, joten olemme tehokkaita ja nopeita tekijöitä. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta on kertynyt jo pitkältä ajalta. Myös positiiviset asiakaspalautteet puhuvat puolestaan.