Betonirunko erikseen tai osana kokonaispakettia

Rakennuksen betonirunko valmistuu nopeasti ja mittatarkasti paikallavaluna osaavissa käsissä. Toimimme kaikkialla Suomessa ja teemme töitä ympäri vuoden. Alan nopeimmat toimitusajat!

Betonirunko paikallavaluna

Valmistamme suuremmille rakennuksille kestäviä ja viimeisteltyjä betonirunkoja paikallavaluna. Paikallavalu tehostaa työtä ja ehkäisee virheitä, sillä rakenteet tehdään suoraan kohteeseen sopiviksi eikä niitä tilata ja kuljeteta muualta.

Hoidamme koko paketin: betonirakennesuunnitelmat, perustukset, betonirungon ja lattiat, mutta meiltä voi tilata tarvittaessa myös pelkän rungon esimerkiksi hoivakotiin tai muuhun isompaan rakennukseen. Meidän kauttamme saa kohteeseen myös paalutukset ja ontelolaatat.

Paikallavalun edut

Elementtirunkoja tarjoavia toimijoita on paljon. Yleensä toimintamalli on se, että seinäelementit valmistetaan elementtitehtaassa, kuljetetaan työmaalle ja nostetaan paikoilleen. Me taas valamme betonirungon suoraan siihen, mihin rakennus valmistuu.

Paikallavalun edut:

  • nopeampi toimitus, sillä työ tehdään suoraan kohteessa
  • helpompi muokattavuus: työmaalla pystytään huomioimaan enemmän erilaisia asioita kuin, jos elementit valmistetaan tilauksen pohjalta kauempana
  • tehokkuus ja laadukas työnjälki

Oma kalusto käytössä

Meillä on käytössämme oma nosturillinen kuorma-auto, joka tekee betonirunkojen paikallavalusta helppoa ja nopeaa. Kuljetamme suurmuotit nosturiautolla suoraan työmaalle ja nostamme ne sen avulla paikoilleen.

Myymme nosturiautopalvelua myös erikseen, ja teemme sillä esimerkiks talojen pystyksiä  ym. asiakkaan tarpeen mukaan.

Ympärivuotista osaamista

Olitpa ammattirakentaja tai omakotitalorakentaja, toteutamme betoniperustukset tarpeidesi mukaan. Ammattitaidolla alusta alkaen. Asentajillamme on pitkä kokemus ympärivuotisesta betonivalamisesta. Anna tarpeittesi kohdata ammattitaitomme. Lopputulos on parasta A-luokkaa.

Miksi A-perustus?

Olemme ripeäliikkeinen, betonirakentamiseen keskittynyt yritys, joka varmistaa sen, että työ hoituu laadukkaasti, mutta tehokkaasti. Meillä on 75 työntekijää ympäri Suomen, joten pystymme reagoimaan tilauksiin nopeasti. Lisäksi jokaisella työntekijällä on oma tonttinsa, joten saat parhaat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta toteutukseen ja työnjohtoon asti.

Tilaa betonirunko ja koko paketti A-Perustukselta, jotta saat varmasti A-luokan palvelua ja jälkeä!