Älä riskeeraa, valitse ammattilainen

”En ole ennen nähäny että kivijalka tehhään muutamassa tunnissa. Pakko se nyt on uskoa”

– Markku Pitkäkangas

Perustukset luotettavasti Lapista etelään

Osaamisemme taustalla on toimiviksi viilatut, konseptit, jotka varmistavat, että perustukset tehdään ripeästi ja ammattitaidolla.Toimipisteemme kattavat koko Suomen Hangosta Nuorgamiin asti.

Olitpa ammattirakentaja tai omakotitalorakentaja, toteutamme betoniperustukset tarpeidesi mukaan, ammattitaidolla alusta alkaen. Asentajillamme on pitkä kokemus ympärivuotisesta betonirakentamisesta. Anna tarpeittesi kohdata ammattitaitomme, niin lopputulos on taatusti parasta A-luokkaa.

Ammattirakentajalle

Valitse valmiista paketeistamme tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto ja pyydä tarjous!

Kokonaispaketti

Me autamme alusta loppuun! Olemme mukana projektissa aina luonnosvaiheesta lähtien. Tutkimme, suunnittelemme ja toteutamme.

Kunnon paketti

Autamme sinua suunnittelusta projektin valmistumiseen saakka, autamme sinua aina lupahakuvaiheesta lähtien! Suunnittelemme ja valamme, elementteineen ja asennuksineen päivineen.

Paikallavalupaketti

Toteutus suunnitelmiesi pohjalta. Olemme mukana projektissa rakennesuunnitelmien valmistumisesta eteenpäin. Asentajamme toteuttavat suunnitelmasi ammattitaidolla.

Palasteltu paketti

Toteutamme haluamasi osa-alueen projektista. Olemme mukana projektissa sen verran, kuin haluat. Valjasta ammattitaitomme tarpeidesi mukaan.

Budjettipaketti

Laskemme sinulle ennakkotarjouksen, jota voit käyttää päätöksenteon tukena tai urakkatarjouksen osana.

Omakotitalorakentajalle

Suunnitteletko oman talon rakentamista? Anna meidän valaa kodillesi vahva perusta, jonka päälle voit lähteä rakentamaan rauhallisin mielin! A-luokan lopputulos on vain kolmen askeleen päässä.

Projektin alkukartoitus

Tule käymään toimistollamme, tai lähetä suunnitelmasi sähköisesti. Rakennuslupakuvat ovat hyvä aloituspiste kartoitukselle.

Projektin suunnitteluvaihe

Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Saat tarjouksen kokonaishinnasta, joka ei muutu prosessin aikana.

Urakan aikataulutus

Sovitaan urakan aikataulu yhdessä. Lupaamme, että osaamme arvioida työmme keston päivälleen.

Ympärivuotista osaamista

Olitpa ammattirakentaja tai omakotitalorakentaja, toteutamme betoniperustukset tarpeidesi mukaan. Ammattitaidolla alusta alkaen. Asentajillamme on pitkä kokemus ympärivuotisesta betonivalamisesta. Anna tarpeittesi kohdata ammattitaitomme. Lopputulos on parasta A-luokkaa.

A-Perustukselta yksittäiset urakat ja kokonaisvaltaiset paketit

Meiltä voi tilata yksittäisen perustusurakan, mutta toteutamme myös kokonaispaketteja. Meiltä saat suunnittelutyöt, monenlaiset betonirakenteet ja perustukset, betonirungot erilaisiin rakennuskohteisiin, lattiat sekä väestönsuojat. Tuotamme myös monenlaisia betoniratkaisuita teollisuuden tarpeisiin.

Toimitusaikamme on nopea verrattuna muihin, sillä meillä on kokeneet työntekijät ja osaajat jokaiseen työvaiheeseen. Jokaisella projektilla on työnjohtaja, joka huolehtii työn sujumisen lisäksi yhteydenpidosta asiakkaaseen. Toimimme ympäri Suomea, joten voimme vastata kysyntään nopeasti.

Projektin eteneminen

Asiakkaalla on usein kiire saada perustukset kuntoon heti kun rakennuslupa on myönnetty. Sen vuoksi olemme tehneet prosessistamme mahdollisimman jouhevan ja nopean. Pystymme toteuttamaan urakan kuin urakan tehokkaasti. Nopeuden on kuitenkin kuljettava rinta rinnan laadun kanssa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Vankka osaamisemme perustuu siihen, että olemme keskittyneet pelkästään betonirakenteisiin.

  1. Tarjouspyyntö
  2. Tarjous ja sopimus
  3. Suunnitelmat
  4. Urakan toteutus
  5. Työmaan luovutus

Mitä perustus maksaa?

Laske alustava hinta projektisi perustukselle näppärän hintalaskurimme avulla.

[pricecalc_iframe]

Laskelmissa käytetty perustustyyppi sopii hyvin kantavalle maaperälle. Klikkaa tästä lisätietoa perustustyypistä.

Laskuri ei huomioi:

  • Perustussuunnittelua
  • Maaperää (Oletuksena hyvin kantava maaperä)
  • Tuulettuvaa alapohjaa (Oletuksena maanvarainen alapohja)
  • Perustuksiin tulevia mahdollisia varauksia tai reikiä