Arvonnan Säännöt

Järjestäjä:

A-Perustus Oy (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 15-vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yritykset(jotka nimeävät kommenttikenttään palkinnon saavan henkilön).

Arvonnan osallistumisaika

Arvonnan osallistumisaika on 30.4.2020-17.6.2020 klo 12.00 asti.

Osallistuminen

Arvontaan osallistuminen tapahtuu A-Perustus Oy:n Instagram- ja/tai Facebook-tilillä. Kampanja ei ole Instagramin tai Facebookin suosittelema, sponsoroima eikä hallinnoima. Osallistumista varten arvontaan osallistujan täytyy kirjoittaa kommentti A-Perustus Oy:n Instagram- ja/tai Facebook-tilillä arvontajulkaisun kommenttikenttään. Molempien tilien kommentit huomioidaan, eli osallistujalla on maksimissaan kaksi osuutta käytössä, mikäli kommentoi molemmissa tileissä.

Järjestäjä varaa oikeuden hylätä vilpilliseen tai epärehelliseen toimintaan osallistunut osallistuja. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei ota vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnot

Kommentin jättäneiden kesken arvotaan yhteensä yksi palkinto, jonka voi valita kahdesta ilmoituksessa näkyvästä palkinnosta.

Palkinto sisältää:

– Garmin Vivomove Luxe Rose Gold-Beige älykello(arvo 400e) tai Garmin Fenix 6X PRO Solar multisport GNSS-älykello(arvo 849e)

Voittaja arvotaan viimeistään 18.6.2020.

Voitosta ilmoittaminen

Arvonta päättyy 17.6.2020 kello 12.00. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin direct messagen kautta viimeistään 18.6.2020. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden (3) arkipäivän kuluessa yhteydenottoyrityksestä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia tai voittaja ei lunasta palkintoa järjestäjän ilmoittamaan määräaikaan mennessä.

Voiton lunastaminen

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen tai sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Palkinnon saajat vapauttavat järjestäjän ja kaikki arvonnan yhteistyökumppanit, myyntipisteet tai muut mainitut osapuolet kaikesta vastuusta jotka millään tavalla johtuvat, tai joiden väitetään aiheutuvan, mukaan lukien vastuun henkilövahingoista tai muista vahingoista.

Voittajien nimien julkaiseminen

Arvonnan osanottajat myöntävät kampanjan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta. 

Sääntöjen noudattaminen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia: osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä varaa oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjän yhteystiedot

A-Perustus Oy: https://aperustus.fi/yhteydenotto/