Ajankohtaista

A-Perustus Oy ja Rakennusliike Tikirak Oy ovat sopineet Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionin perustustöistä

09/11/2021

”Kaupin pesäpallostadionin perustustyöt ovat vaatimustasoltaan korkeat ja toteutetaan tiukassa aikataulussa. Rakennusliike Tikirak Oy valitsi A-Perustuksen perustustöihin luottaen vakaaseen ammattitaitoon vaativissa perustustöissä ja kireässä aikataulussa pysymiseen. Työt ovat edenneet erinomaisesti kohteessa ja olemme olleet tähän mennessä erittäin tyytyväisiä A-Perustus Oy:n toimintaan työmaalla.”, Tikirak Oy:n toimitusjohtaja Jouni Walden toteaa.
Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadion

A-Perustus Oy ja Metsä Fibre yhteistyöhön Kemissä

03/11/2021

A-Perustus Oy ja Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ovat solmineet sopimuksen tulevan biotuotetehtaan putki- ja kuljetinsiltojen perustusten rakentamisesta sekä niihin liittyvistä maarakennustöistä.
A-Perustus Oy ja Metsä Fibre sopimukseen rikkihappolaitoksen ja jätevesipumppaamon paikallavalutöistä Kemin tulevalle biotuotetehtaalle

Laatu – Mitä se semmone on?

03/09/2021

Siinäpä kysymys, joka haastaa vastaajiaan kerta toisensa jälkeen. Yksiselitteistä vastausta ei ole vielä löytynyt. Valaistumista odotellessa parasta keskittyä jatkuvaan parantamiseen, eli pyrkiä tekemään asiat kerta toisensa jälkeen eilistä paremmin. Sehän se vasta helppoa on, vai mitä?

A-Perustuksen johtamisjärjestelmä sertifioitu

31/08/2021

Vuoden mittainen kehitystyö saavutti lakipisteensä, kun A-Perustuksen johtamisjärjestelmä auditoitiin DNV Business Assurancen Finland Oy Ab:n toimesta.
infra betonirakentaminen a-perustus

Tervehdys!

03/06/2021

Aloitimme A-Perustuksen oman blogin pitämisen, jotta voisimme jakaa asiaa ja fiiliksiä toiminnastamme. Haluamme kertoa, miksi töissä meillä viihdytään ja miksi A-Perustus on meidän mielestä toimialamme paras työpaikka.
A-perustus-ajankohtaista