Ajankohtaista

A-luokan johtamisjärjestelmä koeponnistettu

06/05/2022

A-Perustus Oy:n johtamisjärjestelmä tuli koeponnistettua ja laatu- ja työturvallisuusjärjestelmämme läpäisi kolmipäiväisen auditoinnin ilman poikkeamia.
A-luokan johtamisjärjestelmä koeponnistettu

A-Perustus Oy ja Koskisen Oy sopimukseen puunjalostusyksikön paikallavalutöistä

03/03/2022

Koskisen on käynnistänyt Kärkölän toimipisteelleen 48 miljoonan euron sahainvestoinnin. Paikallavalutöitä kohteessa tehdään mm. laitteiden, linjastojen ja rakennusten perustustöiden ja konepetien osalta. Vahvana teollisuuden toimijana A-Perustus Oy:lle tällaiset investoinnit ovat erittäin tervetulleita.
Koskisen Oy puunjalostusyksikkö

A-Perustus asiakaslehti 2022

28/02/2022

Olemme julkaisseet asiakas- ja sidosryhmälehtemme helmikuussa 2022. Lehteen on koottu artikkeleita toimintamme kulmakivistä sekä tekemisestämme. Istahda hetkeksi ja tutustu artikkeleiden kautta aakkosen maailmaan!
A-perustus

A-Perustus Oy ja Metsä Fibre jälleen sopimukseen Kemin tulevalle biotuotetehtaalle

07/12/2021

A-Perustus Oy ja Metsä Fibre sopimukseen rikkihappolaitoksen ja jätevesipumppaamon paikallavalutöistä Kemin tulevalle biotuotetehtaalle. Viime vuosina A-Perustus Oy on vahvistanut rooliaan vahvana teollisuuden toimijana. Kemin biotuotetehtaan alueelle tämä on yrityksen kolmas urakka. Aiemmin yhtiö on urakoinut teollisuudessa mm. Hanhikiven ydinvoimala-alueella, SSAB:lla, Outokummun terästehtaalla, Stora Ensolla, Kemiralla sekä useilla sahateollisuuden tehtailla.
A-Perustus Oy ja Metsä Fibre sopimukseen rikkihappolaitoksen ja jätevesipumppaamon paikallavalutöistä Kemin tulevalle biotuotetehtaalle

“Kyllä pojat klaaraa tämän homman!”

16/11/2021

A-Perustus on tehnyt yhteistyötä Omexom Oy:n kanssa jo useissa sähköasemaprojekteissa. Projektit ovat olleet pidempikestoisia rakentamisurakoita, joihin A-Perustus on tehnyt betonirakenteet ja osaan myös maarakentamisen. Haastattelimme useammassa projektissa mukana ollutta Seppo Yli-Renkoa, joka toimii Omexom Oy:ssä rakennuttamispäällikkönä.
Muhos-sähköasema

A-Perustus Oy ja Rakennusliike Tikirak Oy ovat sopineet Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionin perustustöistä

09/11/2021

”Kaupin pesäpallostadionin perustustyöt ovat vaatimustasoltaan korkeat ja toteutetaan tiukassa aikataulussa. Rakennusliike Tikirak Oy valitsi A-Perustuksen perustustöihin luottaen vakaaseen ammattitaitoon vaativissa perustustöissä ja kireässä aikataulussa pysymiseen. Työt ovat edenneet erinomaisesti kohteessa ja olemme olleet tähän mennessä erittäin tyytyväisiä A-Perustus Oy:n toimintaan työmaalla.”, Tikirak Oy:n toimitusjohtaja Jouni Walden toteaa.
Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadion