A-Perustus yhteistyöhön Pölkky Oy:n kanssa

20.10.2022

A-Perustus yhteistyöhön Pölkky Oy:n kanssa

A-Perustus jatkaa merkittävien sahateollisuusprojektien yhteistyökumppanina. 

Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja Pölkky Oy kasvaa kehittämällä jatkojalostusliiketoimintoja ja uudistamalla sahausteknologiaansa Taivalkoskella.

Sopimus kattaa kutterinpussitus-, tasaamo-, rimoitus- ja kuivaamovaiheiden urakoinnit. Terästä työmaalle on laskettu reilut 200 000 kiloa ja betonia 2350 kuutiota. Sopimuksen arvo on yhteensä n. 3 miljoonaa euroa.

A-Perustus toteuttaa hankkeeseen sekä betoni-, että maarakennustyöt. Puutuotealan kasvu ja investoinnit lisäävät edelleen uskoa myös A-Perustuksen tulevaisuuteen teollisuuden hankkeiden pääurakoinnissa.

Maarakennustyöt Taivalkoskella ovat alkaneet kesäkuussa 2022 ja urakkakokonaisuus valmistuu alkukeväästä 2023. Maanrakennuksesta vastaava työpäällikkö Janne Peltola kommentoi urakkaa erittäin merkittäväksi. A-Perustus on erityisen iloinen urakan kokonaisvaltaisesta toteutuksesta hankkeen maarakennus ja betonitöissä.

Sahateollisuudessa on tällä hetkellä rajuja investointeja käynnissä. Aiemmin A-Perustus on urakoinut sahateollisuudessa esimerkiksi Metsä Fibren biotuotetehtaalla, SSAB:lla, Stora Ensolla ja Kemiralla. Kuhmon sahalle A-perustus toimitti suunnittelun. Koskisen ja Junnikkalan sahat ovat uusimpia lisäyksiä tähän listaan.

 

Kurkkaa uusimmat referenssimme!

Referenssit

Previous
Next